Make-up

Kategorin make-up innehåller ett bra utbud av ekologiskt och naturligt smink. Allt du behöver för att lägga en bra makeup som till exempel puder och BB-krämer, concealers, ögonskuggor, läppstift, mascaror, ögonpennor och eyeliners. Här hittar du till och med världens första naturligt certifierade nagellack. Ekologisk och naturlig samt...

Kategorin make-up innehåller ett bra utbud av ekologiskt och naturligt smink. Allt du behöver för att lägga en bra makeup som till exempel puder och BB-krämer, concealers, ögonskuggor, läppstift, mascaror, ögonpennor och eyeliners. Här hittar du till och med världens första naturligt certifierade nagellack. Ekologisk och naturlig samt mineralsmink är skonsammare för både dig och din hud. Naturlig makeup låter din hud andas och innehåller inga ftalater, parabener eller syntetiska färgämnen. Här finner du varumärken som Green People, Benecos och Zao Makeup.

Mer

Make-up Det finns 27 produkter.

Underkategorier

 • Mascara

  Mascara används för att ge dina fransar volym, längd och tjockhet samt för att rama in dina ögon och för att få en öppnare look. Här hittar du vattenfasta mascaror i alla prisklasser samt i olika färger. Här finns varumärken som Green People, Lotus Organic och Benecos.

 • Foundation & puder

  Foundation och puder används för att jämna ut hudtonen. Puder används också till att göra huden matt. Puder finns i lös och kompakt form. Här hittar du också BB- och CC-krämer. Här finns varumärken som Green People och Benecos.

 • Concealer

  Concealer/täckstift används för att täcka skavanker i huden som till exempel finnar och mörka ringar under ögonen. Applicera concealern efter att du lagt på foundation eller underlagskräm men före du applicerar puder. Här finner du varumärken som Santé och Green People.

 • Rouge

  Rouge appliceras på kinderna för att framhäva kindbenen, applicera efter pudret. Finns i flera olika nyanser för att passa olika hudtoner. Här finner du varumärken som Benecos och Green People.

 • Ögonskugga & ögonbryn

  Ögonskugga används på ögonlocken och även nedanför. Finns i många olika nyanser för att passa olika ögonfärger och för att skapa olika effekter. Använd gärna i kombination med mascara och kajal eller eyeliner. Markera dina ögonbryn genom att använda en ögonbrynspenna. Här finner du varumärken som Benecos och Zao Makeup.

 • Eyeliner & kajal

  Kajal finns i många olika färger och används runt ögonlocken för att rama in dina ögon och uppnå olika effekter utifrån olika färger. Eyeliner används endast på ögonlocken och är i flytande form. Här finner du varumärken som Benecos och Green People.

 • Läppar

  Läppstift, läppennor och läppglans finns i många olika nyanser och framhäver dina läppar på det sätt du väljer. Här finner du varumärken som Lady Green och Zao Makeup.

 • Naglar

  Nagellack för vackrare naglar i flera nyanser och nagellacksborttagning består oftast av starka kemikalier men hos oss hittar du naturligt och ekologiskt certifierade nagellack av Natrue i olika färger.

Visar 1 - 27 av 27 artiklar
Visar 1 - 27 av 27 artiklar