Om EKO Princess

Om oss ElinEKO Princess är en webbshop som startade 2009 av Elin Bogstag som är ägare av företaget Bogstags Webbhandel. Shoppen säljer naturligt och ekologiskt certifierade skönhetsprodukter som till exempel schampo, balsam, kroppslotion, tvålar, make-up, ansiktsprodukter och mycket, mycket mer. EKO Princess motto är Naturlig skönhet, det är vårt mål, naturlig skönhet till alla.

Vad är det då som skiljer EKO Princess från andra ekologiska webbshoppar? Det jag vill uppnå med EKO Princess är att man ska kunna handla utan att oroa sig för den ekologiska kvaliteten, utbudet eller pengarna. För att uppnå detta säljer jag endast naturligt och ekologiskt certifierade produkter. Då vet kunden att produkterna följer en viss standard gällande den ekologiska kvaliteten (även om denna standard skiljer sig för olika certifieringar). Inte nog med det så ser jag även till att priserna ska vara varierande.

Jag arbetar kontinuerligt med att hitta fler bra och nya produkter. Hittar du inget som passar dig denna gång du besöker EKO Princess? Kom gärna tillbaka, då kanske vi har fått in det du letar efter.

Är det något som du funderar på, kontakta mig gärna på e-postadressen: [email protected]

Nyhetsbrev: vi skickar ut nyhetsbrev ca 2 gånger in månaden där du får information om våra nyheter, reor, erbjudande men också tips på filmer och produkter samt recensioner. Den e-postadress du ger oss använder vi endast till våra nyhetsbrev, ingenting annat! Följ länken och fyll i din e-postadress:

https://app.mailerlite.com/webforms/landing/e6w2l5

Företaget Bogstags webbhandel innehar F-skattesedel.

Adress: Skedlovägen 40, 862 96 Njurunda


Vårt miljöansvar

Eftersom EKO Princess säljer ekologiskt certifierade produkter tänker vi självklart på människans bästa och samtidigt på miljön. EKO Princess tänker alltid på miljön och arbetar på att hela tiden förbättra företaget till att bli mer miljövänligt. Tyvärr kostar det att vara snäll mot miljön och ibland är det för dyrt för ett litet företag. Vi har inte alltid valt det miljövänligaste alternativet men arbetar hela tiden på att förbättra oss. Nedan kan du läsa om några saker vi gör just för att inte belasta vår planet.

Papper

När det gäller utskrift av vanligt kontorspapper försöker vi att skriva ut så lite som möjligt. Om kunden vill ha kvitto eller följesedel måste de be om detta. Vi "snålar" mycket gällande broschyrer då kunderna kan läsa det mesta på vår hemsida.

Paketering

Vi kan helt enkelt bli bättre på att vara mer miljövänlig då det gäller våra paket. Vi köper dock inget packmaterial eller kartonger själva utan återanvänder det som vi kommer över. För hämtning av ordrar eller försäljning utanför hemsidan använder vi så lite plastkassar som möjligt. Vi har övergått helt från plastkassar till pappkassar och vår fina ekologiska tygkasse.

Frakt

Idag fraktar vi allt via posten och dhl, med deras redan befintliga system, så det blir inte några extra resor.

 

Är det någon miljöanspekt vi inte tänker på eller har glömt att berätta meddela oss gärna via e-post: [email protected]

Eko princess affärside