Miljöansvar

Eftersom EKO Princess säljer ekologiskt certifierade produkter tänker vi självklart på människans bästa och samtidigt på miljön. EKO Princess tänker alltid på miljön och arbetar på att hela tiden förbättra företaget till att bli mer miljövänligt. Tyvärr kostar det att vara snäll mot miljön och ibland är det för dyrt för ett litet företag. Vi har inte alltid valt det miljövänligaste alternativet men arbetar hela tiden på att förbättra oss. Nedan kan du läsa om några saker vi gör just för att inte belasta vår planet.

Papper

När det gäller utskrift av vanligt kontorspapper försöker vi att skriva ut så lite som möjligt. Om kunden vill ha kvitto eller följesedel måste de be om detta. Vi "snålar" mycket gällande broschyrer då kunderna kan läsa det mesta på vår hemsida. Vi köper miljövänligt papper i så stor utsträckning som möjligt.

Paketering

Vi kan helt enkelt bli bättre på att vara mer miljövänlig då det gäller våra paket. Vi köper dock i den mån vi kan inget packmaterial eller kartonger utan återanvänder det som vi kommer över. Den plast som förekommer i paketen är alltid plast som vi återanvänt.

Frakt

Idag fraktar vi allt via posten eller DHL, med deras redan befintliga system.

 

Är det någon miljöanspekt vi inte tänker på eller har glömt att berätta meddela oss gärna via e-post: info@ekoprincess.se